Vägledd meditation: Träffa din skyddsängel
Nextory abonnemang
Prova Nextory

Lyssna gratis i 30 dagar! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet, obegränsad tillgång till ljudböcker i din mobil eller surfplatta.

  • Stort digitalt bibliotek
  • Fungerar för iPhone och Android
  • Både ljud- och e-böcker
Titel

Vägledd meditation: Träffa din skyddsängel

Författare

Camilla Hosenfeld

Förlag

Billablin

Pris

118 SEK

ISBN

9789198464405

Format

Nedladdningsbar MP3

Finns hos

Adlibris

Ljudbok - Nedladdningsbar MP3 Vägledd meditation: Träffa din skyddsängel

Vägledd meditation: Träffa din skyddsängel
Välkommen till denna meditation som kommer att ta dig till ett varmt, innerligt och kärleksfullt möte med din skyddsängel.
Din skyddsängel har varit med dig ända sedan den stund du föddes, dennes uppgift är se till att du är trygg och säker i ditt liv. Meditationen stärker din kontakt och kommunikation med din skyddsängel. Skyddsängeln kommer att ge dig budskap och du kommer att känna dig beskyddad, älskad och fullkomligt trygg.
Skyddsängeln kommer att ge dig ett nytt perspektiv på en viktig händelse i ditt liv och du kommer att få en högre förståelse för det inträffade. Med hjälp av kraftfulla symboler som du får ta emot - väcks din själs visdom upp.
Camilla Hosenfeld vägleder dig på ett lugnt och tryggt sätt och du kommer att höja ditt medvetande under meditationen som möjliggör den högre kommunikationen, i slutet av meditationen guidas du i en kraftfull jordande process.

Till butiken