Källa Erik Ljudbok

Källa Erik Ljudbok

Författare: Anders Jallai
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Betyg: 4.5 av 5
Publicerades 2019-01-10 av Ljudboksguiden

Om författaren Anders Jallai

Andres Viktor Jallai, född 24 mars 1960 i Hässelby, Stockholm, är en svensk pilot, projektledare och författare, bosatt på Lidingö. Han ledde sökandet efter den försvunna svenska DC-3:an i Östersjön 2003 och belönades för detta med H.M. Konungens medalj av guld i 8:e storleken. Wikipedia
Född: 24 mars 1960 (ålder 58 år), Hässelby

Om uppläsaren Reine Brynolfsson

Reine Claes-Göran Brynolfsson, född 15 januari 1953 i Göteborg, är en svensk skådespelare, röstskådespelare och serietecknare. Han är bland annat känd via roller i flera av Colin Nutleys filmer men har sedan början av 1980-talet synts i en mängd filmer, teaterpjäser och filmateriseringar av pjäser. Wikipedia
Född: 15 januari 1953 (ålder 65 år), Göteborg
Längd: 1,78 m
TV-program: Medicinmannen
Utmärkelser: O'Neill-stipendiet, Litteris et Artibus, Robert Award for Best Actor in a Leading Role
Nomineringar: Guldbagge för bästa manliga huvudroll

Recension: Källa Erik Ljudbok av Anders Jallai

Stockholm, Januari 1986.
Sveriges statsminister Olof Palme kallar upp chefen för den hemliga underrättelsetjänsten SSI till regeringskansliet i Rosenbad för ett enskilt samtal. Han är orolig för sin säkerhet. På sistone har han känt sig alltmer pressad av folk runt omkring honom. Det känns som att han har tappat kontrollen över UD. Kabinettssekreteraren och utrikesministern är alltför Moskvaorienterade, och Säpo litar han inte på. Det är som om han inte styr landet längre. Han blir påhoppad från vänster av journalister som Jan Guillou och Robert Aschberg. Från höger attackeras han av moderater och Svenska Arbetsgivareföreningen. Allt han gör verkar bli fel. Men varför? Är han utsatt för en påverkanskampanj? Och i så fall, från vilket håll?
Chefen för SSI rekommenderar statsministern att använda sig av livvakter från militära SSI vid sidan av Säpos livvaktsstyrka. Den som blir utvald till det unika uppdraget är den unge men redan erfarne operatören Anton Modin. Hans uppgift är att i största hemlighet skydda statsministern mot hot inifrån landet och att försöka ta reda på vem eller vilka som ligger bakom hoten.

Prova ”Källa Erik” Gratis – hos Nextory.se >>

Källa Erik är den nionde fristående delen i serien om underrättelseoperatören Anton Modin. En serie som beskriver händelser i Sverige som medborgarna i landet sällan får någon vetskap om.

Köp ljudboken

Ljudböcker / Anders Jallai

Spionerna på Säpo

Anders Jallai

149 SEK

Anton Modin – I rikets tjänst

Anders Jallai

149 SEK

Spionen på FRA

Anders Jallai

149 SEK

Vetenskapsmannen

Anders Jallai

149 SEK

Mördarkommandot

Anders Jallai

149 SEK

Bilderbergmötet

Anders Jallai

149 SEK