Nextory Rabattkod

Sommaren är i full gång, och Nextory.se (rabattkod) har nu tagit fram sommaren bästa ljudboksdeal (utav alla ljudboksleverantörer Ljudboksguiden.se samarbetar med). Just nu får du som besökare på Ljudboksguiden.se 30 dagars gratis provperiod utav Nextory ljudboksabonnemang (ordinarie testperiod är annars 14 dagar fritt test utav Nextory ljudboksabonnemang).

Nu kan du testa Nextory ljudboksabonnemang 30 dagar helt GRATIS >>

Nextory rabattkod

Nextory rabattkod

5 Ljudbokstips sommaren 2019 – Glöm inte att använda Nextory.se Rabattkod:

Lyssna gratis på ”Jag ser dig” av Maria Jungstedt >>

Lugnet har lagt sig på Lilla Karlsö efter turistsäsongen, men septembervädret är vackert och havet ännu varmt efter den långa, heta sommaren.
En grupp studenter tillbringar helgen ensamma på den karga och ensliga ön innan höstterminen tar fart på allvar. Efter en tupplur på stranden vaknar Frida upp på pojkvännens arm och gör en fasansfull upptäckt. Både han och kamraterna är döda. Hon är den enda överlevande.
Mordet skakar om hela landet och för varje dag som gärningsmannen går fri ökar oron och paniken sprider sig på högskolan. Är någon ute efter att mörda studenter eller råkade ungdomarna bara vara på fel plats vid fel tillfälle?
Kommissarie Knutas tampas med fallet samtidigt som hans eget liv tar en ny oväntad och dramatisk vändning.

Jag ser dig - Maria Jungstedt

Jag ser dig – Maria Jungstedt

Lyssna gratis på ”Skamvrån” av Sofie Sarenbrant >>

ETT NYTT FALL FÖR EMMA SKÖLD
En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och sluter ögonen. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras nära och kära känner till den annalkande katastrofen. Kommer deras liv gå att rädda?

De två drabbade är inte bekanta, men har något livsavgörande gemensamt. Nu är det upp till kriminalinspektör Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent. Fallet tar oväntade vändningar och blir mer personligt och skrämmande än hon kunde ana.

SKAMVRÅN är den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?

Skamvrån - Sofia Sarenbrant

Skamvrån – Sofia Sarenbrant

Lyssna gratis på ”Frälsaren i Burlington” av David Baldacci >>

ÖVER 130 MILJONER BÖCKER SÅLDA!

FBI-agenten Amos Decker minns allt. Det betyder inte att han vet allt, inte ens allt om sitt eget förflutna. När han besöker hemstaden Burlington i Ohio tillsammans med FBI-kollegan Alex Jamison konfronteras han av en till synes okänd man. Namnet däremot känner Decker genast igen: Meryl Hawkins.

Hawkins var Amos Deckers första mordfall. Åren i fängelse har fått Hawkins att åldras till oigenkännlighet. Trots att han nu är döende hävdar han fortfarande att han blev oskyldigt dömd för mord. Kan Decker ha gjort ett misstag för alla dessa år sedan? När han börjar gräva in i det gamla fallet hittar Decker en koppling till ett nytt brott ett brott som han kanske fortfarande kan stoppa.

Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker.

Frälsaren - David Baldacci

Frälsaren – David Baldacci

Mannen och kvinnan har kört i ilfart genom Sverige. De sladdar upp på färjan i Ystad, sista avgången mot kontinenten. De parkerar sin Mercedes på bildäck och kvinnan går en sväng runt caben. När hon kommer tillbaka har F:et på bilens registreringsskylt blivit ett E. De är redo för Europa.  Samtidigt väntar en fyraårig pojke på sin födelsedagspresent hemma i Vällingby. En svårt sjuk kvinna i Solna läser ett mejl från en sommarstugemäklare. Hon måste nog sälja sitt älskade torp, ändå. En professor i Bromma ser fram emot en romantisk hotellhelg med sin älskare. En lantbrukare i Uppland provar en alldeles för dyr ny kavaj och väntar på sms från en förbjuden kärlek. I Stockholm steker en polis, ovetande om situationen, pannkakor till sina barnbarn och ser fram emot pensionen. Snart kommer hon att hamna i en brottsutredning som inte liknar något hon tidigare varit med om.
Sista färjan från Ystad - Karin Alfredsson

Sista färjan från Ystad – Karin Alfredsson

Lyssna gratis på ”En bur av guld” av Camilla Läckberg >>
Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. ”En bur av guld” är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde. På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.
En bur av Guld - Camila Läckberg

En bur av Guld – Camila Läckberg

Oavsett regn, sol, strand, hemma semester, utlandssemester, landet semester, semester i Kiruna, semester i trädkoja så är det grymt skönt att ta mig en riktigt bra ljudbok som du kan ha i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Glöm inte att det finns många olika bra ljudboksabonnemang hos Nextory.se som passar alla olika ljudbokfantaster. Men just nu har Nextory sin stora sommarkampanj där du får 30 dagars gratis test utav deras ljudboksabonnemang vilket ger en fantastiskt chans att testa deras stora utbud hela semestern – helt gratis. Glöm inte att använda Nextory rabattkod när du nyttjar detta fina erbjudande från Nextory.se – klicka på en utav Ljudboksguidens länkar och kom direkt till Nextory.se kampanj sida för att testa Nextory 30 dagar helt utan kostnad – helt GRATIS i 30 dagar.
Nextory rabattkod, Rabattkod Nextory, Nextory.se rabattkod, Rabattkoder hos Nextory.