Störst av allt
Nextory abonnemang
Prova Nextory

Lyssna gratis i 30 dagar! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet, obegränsad tillgång till ljudböcker i din mobil eller surfplatta.

  • Stort digitalt bibliotek
  • Fungerar för iPhone och Android
  • Både ljud- och e-böcker
Titel

Störst av allt

Författare

Malin Persson Giolito

Förlag

Bonnier Audio

Pris

78 SEK

ISBN

9789176512197

Format

Nedladdningsbar MP3

Finns hos

Adlibris

Ljudbok - Nedladdningsbar MP3 Störst av allt

De rikaste rika och de mest utsatta behöver sällan träffas. Utom i Djursholms allmänna gymnasium. Fem tonåringar, och en lärare som vill väl. Det slutar i katastrof. Nio månader senare ställs artonåriga Maja inför rätta. "Jag vet inte hur jag ska orka lyssna. Men det är farligt att släppa på koncentrationen. För då kommer ljuden. Ljudet när de kom in i klassrummet och drog bort mig, ljudet när Sebastians skalle föll i golvet, det lät ihåligt. Det dånar i mig, så fort jag inte passar mig kommer det tillbaka. Jag pressar naglarna in i mina handflator, försöker ta mig därifrån. Men det hjälper inte. Min hjärna släpar alltid tillbaka mig till det där jävla klassrummet." Störst av allt är en stenhård rättegångsthriller, ett inkännande porträtt av en ung människa och en svidande vidräkning med ett samhälle som obönhörligt håller på att glida isär. Ett drama som väcker frågor om skuld och ansvar, straff och försoning.
"Den är grym! Den första trovärdiga rättegångsboken jag läst på svenska." Jens Lapidus ”Sublimt bra historia, mästerligt berättad.” Håkan Nesser Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic

Till butiken

Från samma författare

Dubbla slag

Malin Persson Giolito

78 SEK

Processen

Malin Persson Giolito

58 SEK

Bortom varje rimligt tvivel

Malin Persson Giolito

68 SEK

Bara ett barn

Malin Persson Giolito

71 SEK