Nelly Rapp och Näckens hemlighet
Nextory abonnemang
Prova Nextory

Lyssna gratis i 30 dagar! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet, obegränsad tillgång till ljudböcker i din mobil eller surfplatta.

  • Stort digitalt bibliotek
  • Fungerar för iPhone och Android
  • Både ljud- och e-böcker
Titel

Nelly Rapp och Näckens hemlighet

Författare

Martin Widmark

Förlag

Bonnier Audio

Pris

40 SEK

ISBN

9789176517758

Format

Nedladdningsbar MP3

Finns hos

Adlibris

Ljudbok - Nedladdningsbar MP3 Nelly Rapp och Näckens hemlighet

Nelly och Valle är mästare på att tackla monster och andra farligheter med hjälp av sina 'tre L': lugn, lärdom och list. Men räcker deras L-kunskaper till för att stå emot Kulturskolans direktör som hotar med nedläggning av skolan - om de inte spelar tillräckligt bra?
Nelly och Valle är tillbaka på Monsterakademin för att plugga på om monster och  farligheter. Nu har turen kommit till näcken! En lurig figur som påstås spela för att lura ner barn i vattnet så de drunknar. Fast man vet ej säkert, för ingen har sett till honom på över hundra år.
Under rasten, när Nelly och Valle tar en promenad i skogen med sina hundar, ser de en man mitt i forsen. Det är väl aldrig näcken som plötsligt kommit tillbaka? Men, det är bara farbror Hannibal som försöker locka fram näcken för att få en proffsig lärare till sitt fiolspel. Då inser Nelly att hon måste skynda tillbaka till stan för att öva på sin cello. Det gäller att inte spela falskt på Kulturskolans vårkonsert! Kulturskolans direktör har hotat med att lägga ner skolan i så fall. Och med tanke på hur illa det lät senast skulle de behöva en lärare som var lika skicklig som näcken för att få fason på deras falska toner ... 
Det artonde äventyret med Nelly Rapp är inte bara mysläskigt, och roligt - det kan även ses som ett kul och annorlunda brandtal för att Kulturskolan ska få fortsätta att bedriva sin verksamhet så barnen ska få möjlighet att utvecklas i sitt skapande. Och om vikten av att få vara som man är.

Till butiken

Från samma författare

Den dansande djävulen

Martin Widmark

57 SEK

Fängelsemysteriet

Martin Widmark

40 SEK

Diamantmysteriet

Martin Widmark

40 SEK

Trollkarlens bok

Martin Widmark

40 SEK

Spökaffären

Martin Widmark

76 SEK