Kidnapparen
Nextory abonnemang
Prova Nextory

Lyssna gratis i 14 dagar! Klicka på länken nedan för att ta del av erbjudandet, obegränsad tillgång till ljudböcker i din mobil eller surfplatta.

  • Stort digitalt bibliotek
  • Fungerar för iPhone och Android
  • Både ljud- och e-böcker
Titel

Kidnapparen

Författare

Nora Roberts

Förlag

Bonnier Audio AB

Pris

204 SEK

ISBN

9176471934

Format

MP3 på CD

Finns hos

Adlibris

Ljudbok - MP3 på CD Kidnapparen

Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.

Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.

Till butiken

Fler butiker och format

Kidnapparen

78 SEK

Nedladdningsbar MP3

Adlibris

Från samma författare

Äppelblom

Nora Roberts

222 SEK

Nyckeln till mod

Nora Roberts

204 SEK

Värdshuset

Nora Roberts

204 SEK

En förtrollad ö

Nora Roberts

204 SEK

Förföljaren

Nora Roberts

255 SEK

Jagad av lögnen

Nora Roberts

78 SEK