Camilla Läckberg stoppas hos Storytel

Dagens stora bokhändelse (11/4-19) är det stora glappet för Ljudboksappen Storytel som inte kan garantera sina medlemmar att lyssna på Camilla Läckbergs nysläppta bok ”En bur av Guld”. Bråket mellan Bonnier förlaget och Storytel.se grundar sig att bolagen inte överens om ersättningsnivåer.

”–Just nu är vi på Bonnierförlagen inte överens med Storytel om vare sig ersättningsnivåer framåt eller hur vi ska arbeta tillsammans med våra titlar. Att återförsäljaren arbetar aktivt med våra böcker är en förutsättning för samarbete och i dagsläget gör Storytel inte detta. Därför släpper vi inte nya titlar till dem tills vidare, säger Sara Börsvik, operativ chef på Bonnierförlagen, till Svensk Bokhandel”. källa Aftonbladet.se

Ni som letar efter Camilla Läckbergs ljudbok / ljudböcker kan dock finna dom här hos Ljudboksguiden.se >> för att köpa dessa.

Om du letar efter ljudboksappar / ljudboksabonnemang som släppt Camilla Läckbergs nya ljudbok ”En bur av guld” ljudbok hittar du den hos:

Nextory.se testa gratis ljudbok under 14 dagar utan bindningstid >> En bur av guld ljudbok här >>

BookBeat testa gratis ljudbok under 14 dagar utan bindningstid >> En bur av guld ljudbok här >>

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg ”En bur av Guld”

Ljudbok ”EN BUR AV GULD” En kvinnas hämnd är vacker och brutal.

Publicerad2019-04-11
Språk:Svenska
Förlag:Bonnier Audio
ISBN9789178270903
Uppläsare: Mirja Turestedt

::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::

Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur.

En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.

Camilla Läckberg - En bur av guld

Camilla Läckberg – En bur av guld

Läs den första recensionen utav en bur av guld – DN.se 

Sveriges bästa ljudboksapp 2019 – läs mer om Ljudboksguiden.se stora test utav ljuboksappar 2019 >>